Upravit stránku

Ochrana  osobních údajů v souvislosti se zákonem 101/2000 Sb. a Obecným nařízením o ochraně osobních údajů č. 2016/679,

ve společnosti A components s.r.o., IČ 29235979

Poskytnutí souhlasu se zpracováním osobních údajů

Poskytnutí  souhlasu se zpracováním osobních údajů  je dobrovolné, subjekt má právo k jejich přístupu a právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům.  Tím, že nám prostřednictvím e-shopu / online prodeje, nebo prostřednictvím souhlasu poskytnete jakékoliv osobní údaje, vyjadřujete pochopení a jednoznačný souhlas se shromažďováním, zpracováním a  používáním  těchto osobních údajů. Společnost A components  s.r.o., jako správce údajů, se zavazuje k ochraně uvedených osobních dat poskytnutých kupujícím/subjektem.  Osobní  údaje  budou sloužit pouze pro potřebu A components s.r.o. a bude s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb.  a  Obecným nařízením o ochraně osobních údajů č. 2016/679 (GDPR).

Na základě tohoto souhlasu je společnost A components s.r.o. oprávněna použít osobní údaje k obchodně marketingovým aktivitám, včetně zasílání obchodních informací elektronickou cestou, ve smyslu zákona č. 480/2004 Sb.

 Pro práci s osobními údaji společnost A components s.r.o. splňuje  Obecné nařízení o ochraně osobních dat č. 2016/679 (GDPR) a zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

Tento souhlas je poskytnut na dobu neurčitou.

Vaše osobní údaje budou kdykoliv na vaši žádost opraveny nebo vyřazeny z databáze. Odvoláním souhlasu není dotčena možnost zpracování osobních údajů, která vznikla na  základě jiného právního vztahu než je tento souhlas (např. plnění obchodní smlouvy, záručních podmínek apod).

Nahoru